Powered by Blogger.

Masalah Sembelit dan ingin detox??

Anda mengambil masa sehingga lebih 2 hari untuk membuang air besar

Sembelit dan perut tidak selesa ?

Jom kita intai kebaikan Herb-Lax daripada Shaklee ini ..!

Dan semestinya banyak kebaikan yang dapat diperolehi apabila kita mengambil Herb-Lax untuk membantu melawaskan sistem pembuangan kita. Saya juga sering sembelit, jadi selalu memikirkan tentang produk yang terbaik untuk membantu saya dalam hal ini.


Apabila terjadinya perubahan yang tidak normal pada usus, maka SEMBELIT akan terjadi. Perubahan tidak normal ini mungkin di sebabkan oleh, cara pemakanan yang kurang mengandungi serat/fiber, kurang mengambil air dan tidak aktif.  Menurut kajian, golongan perempuan, orang tua dan kanak-kanak adalah yang sering mengalami sembelit.Apakah yang boleh di bantu oleh HERB-LAX??

Dirumuskan dengan gabungan daripada 9 jenis herba termasuk la daun Senna, dan juga mengandungi alfalfa, berfungsi menggalakkan tindakan pembersihan usus secara lembut juga terbukti secara klinikal untuk digunakan oleh badan kita untuk jangka masa panjang.

Selain itu, tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus dan membantu menangani masalah sembelit.

Juga membantu mengempiskan perut. Saya juga telah menggunakan Herb-Lax, memang berkesan dan selamat..!


Anda ingin mengetahui produk ini dengan lebih lanjut?
sms/whatsapp/viber : 012-9054745
No comments