Powered by Blogger.

CoQ Heath Plus Memelihara Kesihatan Jantung Anda

Tahniah kepada penerima anugerah pada Shaklee NATIONAL CONFERENCE 8 June 2013 yang lepas. Walaupun saya tidak dapat pergi, berita daripada seperjuangan yang hadir  sangat-sangat mengujakan. Lebih mantap dan bermotivasi !!

Berita lanjut boleh di baca disini Jana Pendapatan Lumayan

Dan juga  produk baru Shaklee iaitu CoQ Heath Plus juga telah dilancarkan. 

CoQHeart ® dengan Q-trolMembantu jantung anda untuk lebih sihat, CoQHeart mempunyai gabungan semula jadi dengan 100 mg CoQ10 ditambah resveratrol dalam bioavailable softgel.

 CoQ10 telah menunjukkan kesan yang baik terhadap:

  1. Sokongan pengeluaran tenaga dalam jantung 
  2. Menggalakkan dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL 
  3. Membantu menambah dan mengekalkan tahap CoQ10 dalam darah 
  4. CoQHeart juga mengandungi resveratrol, yang telah dibuktikan secara kajian makmal untuk membantu menggalakkan aliran darah yang sihat.
Dan, Tahukah ANDA??
  • Jantung anda berdegup 100,000 kali sehari
  • The aorta, arteri terbesar dalam badan, adalah hampir diameter hos taman.
  • Penggunaan ubat-ubatan tertentu boleh mengurangkan tahap CoQ10 dalam darah

Koenzim Q10. CoQ10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam badan dan hadir di dalam semua sel-sel. kepekatan yang lebih tinggi nutrien ini terdapat dalam organ-organ yang bekerja keras dan memerlukan sejumlah besar tenaga selular fungsi, seperti jantung, hati, buah pinggang, dan pankreas. 


CoQ10 adalah penting untuk berjuta-juta sel-sel dalam badan yang mesti membuat tenaga mereka sendiri untuk terus hidup. Untuk membuat tenaga, sel-sel membakar gula dan lemak yang datang daripada makanan yang kita makan. Nutrien ini dipecahkan dan dibawa melalui tenaga menghasilkan laluan yang memerlukan CoQ10. Beribu-ribu Proses tenaga menghasilkan diulangi kali kedua dan bahan api jantung menewaskan anda dan organ-organ badan lain yang memerlukan aliran tenaga yang berterusan.


Tanpa CoQ10, sel-sel tidak akan dapat menghasilkan tenaga dan organ-organ tidak akan dapat berfungsi dengan betul. CoQ10 juga dikenali untuk aktiviti antioksida itu, melindungi membran sel daripada radikal bebas. sebagai antioksidan, CoQ10 membantu melindungi arteri terhadap pengoksidaan lipoprotein ketumpatan rendah (LDL). Ini adalah penting kerana ia membantu menggalakkan fungsi saluran darah.

Sumber: shaklee.com

Anda patut mencuba untuk rasai sendiri kesan nya.
Hubungi saya call/sms/whatapps :012-9054745

No comments