Powered by Blogger.

Sakit Sendi dan Cara Pencegahannya

Pernah tak anda alami rasa sakit pada bahagian sendi ketika berjalan atau pun ketika melakukan avtiviti harian? Atau pun ibu-ibu yang baru lepas bersalin seringkali alami sakit belakang dan terutamanya dibahagian pinggang atau di bahagian bahu. Menurut pengalaman saya sendiri, kalau sakit sangat terutamanya di bahagian bahu tu akhirnya perlukan bantuan suntikan yang mana hanya bersifat sementara sahaja. 


Bagaimana Advanced Joint Health Tablet Shaklee boleh membantu anda? Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif berserta ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk mineral lain yang penting untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet adalah mengunakan 100% tumbuhan semulajadi. 

Lihat testimoni pengguna AJHT (ibu saya sendiri yang kini berusia 60 tahun). KLIK SINI


Dan yang paling best ialah bulan Ogos 2013 ini merupakan bulan promosi harga runtuh BELI 6 PERCUMA satu lagi. 

♥ SMS/Whatsapp/call: 0129054745


No comments