Powered by Blogger.

Set Penyusuan Terbaik

Wahhh..lagi seminggu nak raya kuih raya belum beli..hehe..nak balik kampung baru beli (p/s: esok nak raya baru beli --> pakej borong pon boleh) Tapi apa pun tetap happy sebab mummy Anum happy.. KENAPA?? Sebab dah berjaya dengan set penyusuan Shaklee. Masalah yang selalu kita dengar kisah ibu-ibu yang berhadapan masalah ketika meyusukan anak antaranya:  

  • Susu ibu tak banyak, sedih kena beli susu formula untuk tambah susu.
  • Baby tak kenyang bila menyusu.
  • Pam banyak kali pun susu tak keluar (tak banyak macam ibu-ibu lain) dan macam-macam lagi;
Ibu yang berniat untuk full breastfeeding memang sangat-sangat la tension kalau kena menghadap masalah-masalah kat atas ni. Jadi, antara cara-cara yang boleh di ambil antaranya ialah mengambil set penyusuan daripada shaklee. Mudah, dan in shaa Allah dengan niat yang baik dan usaha yang berterusan pasti akan membuahkan hasil. 
Kenapa MESTI SET 3M ini: 

  • ESP :  Mengandungi sumber protein yang baik dan amat penting untuk pengeluaran susu serta membantu dalam membina dan mengekalkan sel-sel yang menghubungkan setiap bahagian tubuh.
  • Alfalfa : Membantu dalam pengeluran susu (MILK BOOSTER) selain dapat membantu detoksifikasi (buang toksin dan bantu pencernaan ibu).
  • Ostematrix : Penting untuk sebagai sumber kalsium untuk menguatkan tulang dan gigi juga untuk kurangkan sembelit. (kalsium ibu banyak di gunakan ketika tumbesaran bayi ketika dalam kandungan), jadi perlu di ganti semula.  
(Jika kekurangan modal anda boleh mulakan dengan ESP dan ALFALFA dan OSTEMATRIX dahulu). Selain itu , supplement yang terdapat dalam set 3M ini adalah :

  • Vitalea: Lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral merupakan antara multivitamin terbaik yang dapat membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • B-Complex : Vitamin 'happy' kata kawan saya..hehe..ya, dapat membantu mengatasi stress dengan membantu ibu-ibu lebih bertenaga. Stress juga merupakan punca susu ibu berkurangan.
  • Vitamin C : Penting untuk menguatkan sistem imune ibu dan bayi. Mempercepatkan penyembuhan luka.


Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:
SMS/Whatsapp: 012-9054745 ; anda juga boleh walk-in ke mana-mana Shaklee Branch dan dapatkan dengan harga istimewa dengan menggunakan ID saya: 890792


No comments