Powered by Blogger.

Giveaway hari ini ..Hari sabtu

Saje la suka-suka buat design banner ni hari ni. Ada yang tempah nak buat blog..Jadi alang2 ni ada satu design lagi yang nak diberi percuma kepada yang baca blog saya ni. Ada syarat ke??

Tiada! Cuma saya rasa lebih kepada pengedar Shaklee sebab dah design yang ada vitamin Shaklee..hehe..

Bagi yang berminat , sila komen kat bawah ye saya nak (komen di blog ye). Cukup 5 komen saya akan undi la nak bagi kat sape..hehe..JOM KOMEN Sekarang !

Kepada yang bertuah tu nanti saya tukarkan bahagian tulisan dengan saiz k..(ikut nak letak kat blog ke facebook).


selamat hari sabtu...p/s: nak cari set menyusu? set pantang? Jom contact saya 012-9054745 (haulia)

3 comments:

  1. mungkin rezeki saya???

    ReplyDelete
  2. emel kat saya ye..blum ada yang punya pon ni..hehe haulia.razali@gmail.com

    ReplyDelete