Powered by Blogger.

Lenguh-lenguh berkurangan dengan Omega Guard

Assalamualaikum..ceria pagi sabtu panas pagi ni..Alhamdulillah..Dapat sidai baju kat luar rumah. Anyway, saya nak sharing cerita pasal kawan saya yang aktif bersukan ni. Bulan lepas dia mesej saya macam mana nak kurangkan kolesterol dan sakit badan. Em..saya nasihatkn ambil omega guard dengan lecithin. 

Well, alhamdulillah memang ada berita yang baik. Kata dia bila malam tu pegi main bola , pagi bangun tak berapa nak sakit badan ni. Almaklum la kan, usia dah makin meningkat ni mula la sakit badan, sakit belakang dan sebagai nya.  

Kata die : "Walaupun training , tapi pagi esok nya bangun badan tak penat dan sengal-sengal hilang"



Lagi kebaikan daripada omega guard nih:
  • Mencegah salur darah dari tersumbat
  • Omega 3 dapat mengelakkan strok
  • Mengekalkan tekanan normal darah
  • Membantu mengurangkan ketegangan urat 
  • Mengurangkan sakit kepala
  • Merendahkan kolestrol
  • Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
  • Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
  • Mengawal masalah obesiti
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
Best tak..kalau-kalau rasa sakit-sakit badan lebih baik ambil Omega Guard ni..in shaa Allah boleh membantu.


Hubungi saya, Haulia Razali di 012-9054745 untuk harga istimewa Bulan December 2013 ini. Dapatkan juga konsutasi percuma apabila anda membeli produk shaklee dari saya.






No comments