Powered by Blogger.

Omega Guard untuk sakit sendi

Cerita pasal #omegaguard saya suka sebab last time aisyah batuk tak henti2 lama juga lebih seminggu, consume omega alhamdulillahh berkurangan & akhirnya dah takde batuk lagi.

Risau sebab sekolah dah nak buka kan..cerita lagi masa mak datang jb ,mengadu sakit urat sebab byk berjalan 😅

Alhamdulillah lepas bagi 3 biji esok nya bangun kata xde dah sentap2 urat tido malam tuh.

Khasiat #omega3 dalam omega guard shaklee memang di akui berkesan..sesuai untuk seisi keluarga !

Whatsapp 0129054745 Haulia
Your trusted shaklee ID 890792
COD Kulai ,Bandar Putra

P/S: OFFER BULAN DECEMBER ADA LAGI nihhh sapa nak grab cepat2 whatsapp saya ok ?

No comments