Powered by Blogger.

KULIT CANTIK DENGAN VITAMIN C

Hi, Assalamualaikum semua. 

Khamis lepas balik ke kampung di Beranang, selangor. Ada perkara yang sedih terjadi, pakcik adik kepada ibu telah kembali ke Rahmatullah. Semoga Allah menempatkan Rohnya dikalangan orang-orang yang beriman, InshaAllah. Aminn.

Dalam masa selesai majlis Tahlil , sempat berbual dengan mak saudara sebab anak dia ambil vitamin C dengan alfalfa shaklee.
" acik dah cakap dengan anak suruh dia teruskan makan vitamin c dgn alfalfa yang awak suggest hari tu..kulit muka dia dah makin ok"
Bukan itu je, mem'buang' pun dah okey.

Kalau nak tahu, salah satu punca jerawat disebabkan toksin-toksin yang terkumpul dalam badan kita. Jadi, selalu nya saya akan minta atau consult customer saya untuk detoks terlebih dahulu sebelum ambil apa-apa jenis vitamin terutamanya untuk baikpulih kulit. 

Selepas detoks , vitamin C lebih mudah diserap dan bantu baikpulih kulit yang rosak. 



Vitamin C shaklee tahan untuk stok selama 6 BULAN , lama kan? Jadi tak perlu la setiap bulan pun nak beli vitamin C nih. Memang berbaloi-baloi sangat-sangat !

Kemudian , nak jadi cerita lagi sabtu pagi terus kembali semula ke Johor sebab Aisyah sekolah ahad. Alhamdulillah, dalam sibuk uruskan anak-anak terus ada nak set kulit cantik (vitamin E + Vitamin C) dengan alfalfa, alhamdulillah !

Petang ahad terus kita jalan pergi senai dgn bandar putra COD supplemen shaklee yang BESTT nih.

Anda nak cuba ? 

WHATSAPP KE +60129054745 HAULIA RAZALI

No comments