Powered by Blogger.

Land Mark Study Shaklee

Assalamualaikum,

Semenjak mula aktif shaklee nih, tahun 2017 mula menampakkan sinar untuk saya. 


Jadi, inisiatif pertama untuk tahun ini ialah aim for the BEST, dan target nak datang kelas mentor-mentor dan upline SHAKLEE saya.

LANDMARK STUDY? 


APAKAH DIA Landmark Study yang dah mula diperkatakan sekarang nih??



Landmark study adalah kajian mengenai manfaat juga risiko dari pengambilan suplemen dalam jangka masa yg lama. Selain tu untuk buktikan keberkesanan produk shaklee dalam meningkatkan taraf kesihatan seseorang. 

Shaklee telah buktikan bahawa produk kesihatan nya adalah selamat, sentiasa berkesan dan mesra alam.


Gitu..jadi inshaAllah tak perlu risau lagi bila amalkan suplemen shaklee nih kan.


p/s : Kakak-kakak kat sebelah saya tu pula bukan calang2 juga semua graduated dari Jepun, tapi kami berjumpa di Shaklee. Nasib baik depa tak converse in japanese, kalau tak memang ngangaa laa..!

012.905.4745 Haulia Razali

No comments