Powered by Blogger.

Daftar dan Sertai Keluarga Shaklee Kami

Saya mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari keluarga kumpulan Shaklee Independent Distributor kami dan mari menjana pendapatan tambahan secara part time / full time.

Dengan Shaklee, umpama anda membuka perniagaan anda sendiri, keupayaan menjana pendapatan adalah tanpa had.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM79.50 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 890792 sebagai sponsor/upline.

Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Apa kelebihan mendaftar ahli dengan saya? Kami akan memberi anda ACCESS EXCLUSIVE ke dalam FB TERTUTUP BISNES kami ,hanya ahli sahaja yang boleh masuk ke group ini.


Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline. Jika berminat untuk berbisnes, ada kelas tertutup disediakan melalui group facebook di bawah kumpulan shaklee saya. Semuanya akan diceritakans secara terperinci apabila anda join kami.

Dalam Group ini, anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.

Pastikan anda menyertai kumpulan kami untuk menjana pendapatan lumayan! Berminat??

Sila hubungi saya di haulia.razali@gmail.com / FOLLOW fb saya Haulia Razali hari ini.

Anda juga boleh terus call / whatsapp / Telegram saya di +6012 9054745 Haulia

#kamidutashaklee

No comments