Powered by Blogger.

Suri Rumah Jana Pendapatan hanya dari Rumah

Kos modal untuk mula jana pendapatan dari rumah?

Bila nak start biz tu, mula-mula dah terbayang kos modalnya kan? Sewa kedai lagi , bayar staf , kos-kos overhead (OH) yang lain-lain.

Pertimbangan banyak sangat dari satu ke satu jenis bisnes yang sesuai. Siapa yang pernah macam nih? Saya juga sama, lama juga saya cuba cari jenis bisnes yang boleh dimulakan dari rumah. TAPI, bukan SCAM ye.

Kena hati-hati disini, ramai diluar sana menjanjikan pulangan untung berlipat kali ganda dalam masa singkat dan modal juga besar. Pelaburan sebegini lebih menghampiri kepada SKIM CEPAT KAYA. 

Jadi, mula nya saya kenal Shaklee dari kawan-kawan office ,bila nampak masing-masing mula consume suplemen saya pun sama laa, nak juga cuba.


Saya join ahli secara percuma ! Wah, macam mana boleh FREE nih? Sebab nya saya beli produk suplemen Shaklee dengan nilai yang boleh layakkan saya dapat keahlian percuma. Best kan?


Jana Pendapatan dari rumah dengan Shaklee

  • Kelebihan menjadi AHLI shaklee ialah, selain dapat menikmati harga ahli (penjimatan hampir 25%). 
  • Ada juga support group (whatsapp, telegram dan Facebook). Melalui rangkaian media yang tersdia, untuk yang serius berbiz akan ada coaching group untuk segala jenis bentuk latihan. 
  • Latihan yang berupa strategi marketing , branding, cara-cara close sale.  
  • Dan, juga ada rewards dan recognition daripada Shaklee untuk ahli yang berjaya capai target.  

Anak ikut sekali ke branch restock barang

Kelas coaching blog dan marketing di rumah Master Yati Napi (founder : RahsiaVitamin.Com )


Jana pendapatan mudah dengan biznes shaklee, Bagaimana?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM79.50 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma.


Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim) bagi rank leader ke atas. 

Apa kelebihan mendaftar ahli dengan saya? Kami akan memberi anda ACCESS EXCLUSIVE ke dalam FB TERTUTUP BISNES kami ,hanya ahli sahaja yang boleh masuk ke group ini.

Jika anda berminat untuk sertai keluarga Shaklee kami, jom ! Hubungi saya seperti dibawah: 

Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)
Follow FB : haulia.razali

CLICK SINI : +60129054745  


6 comments:

  1. Shaklee memang banyak membantu kita semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, betul2 kak shima :) semoga terus success ya.

      Delete
  2. bestnyee.... macam nk join jgk ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. on track already, good luck rafidah ! :)

      Delete
  3. Pilihan yang tepat kan oli 😉 Nur doakan oli terus sukses! Bantu lebih ramai lagi orang untuk lebih sihat. In Shaa Allah ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul nur, inshaAllah tq nur, semoga kite semua success ya :)

      Delete