Powered by Blogger.

Promosi Merdeka 60 yang OWESOME !

Woot..woott..tengah buat apa tu ? Dah makan?

Korang dah follow belum promosi Shaklee sempena bulan Kemerdekaan nih? Best sangat sebab ada barang ekslusif warna coral orange lagi ;).

Comel je kan shaker tuh
Macam mana nak dapatkan harga combo Vitamin C + Shaker yang cantik itu?
  1. Daftar AHLI dulu bulan ni SAHAJA TAU PROMO nih.
  2. Lepas tuh boleh purchase SET COMBO nih dengan harga RM78 sahaja apabila buat pembelian bernilai 100uv (~RM380).
Lepas tu ada lagi tak PROMO BEST bulan ni? Takkan la itu je kan..😄

Ada ....Jangan risau untuk yang register AHLI bulan nih memang boleh beli samada shaker sahaja atau Vitamin C dengan harga promosi kaw2 nih.


Ok best kan nye, kalau nak join jom ramai2 under group kami yang ohsem nih .😊

Hubungi saya ;
Haulia Razali
Click sini untuk whatsapp : 0129054745

No comments