Powered by Blogger.

The Radiant 4 - Peluang Rebut Baucer RM60


Assalamualaikum semua, lama dah tak bersiaran. Apa khabar kawan2 semua? Ok ke. Rasa ok kot kan lepas raya nih.

Alhamdulillah kesihatan dah makin mengizinkan untuk kerja-kerja yang biasa dibuat. Hari ni nak cerita pasal kempen kulit sihat - The Radiant 4 yang dilancarkan Shaklee Malaysia. Best ke best ? 


Haa..bukan biasa-biasa memang best sangat sebab set 4 serangkai nih sesuai sangat untuk semua yang nak kekalkan kulit yang sihat dan cantik berseri.

Ini lah dia set The Radiant 4

Ok jom tengok apa yang best sangat dengan katanya gabungan mantap nih.

The Radiant 4 terdiri daripada ESP, Vitamin C, GLA Complex & Collagen. Setiap satunya mempunyai fungsi tersendiri dalam bekalkan nutrisi penting untuk penjagaan kulit secara dalaman.

  • ESP - Energising Soy Protein nih fungsinya membekalkan protein bagi keperluan harian tubuh badan kita.
  • Oleh kerana badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting. 
  • Vitamin C - Berfungsi sebagai antioksida untuk menghasilkan kulit kita yang lebih sihat dengan cara meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. 
  •  GLA Complex - Selain berfungsi penting untuk mengekalkan kelembapan kulit , ianya juga dapat membantu mengurangkan masalah kulit kering dan bersisik. 
  • Untuk wanita yang ingin hamil pegambilan asid Gamma-linolenic (GLA) juga penting untuk persekitaran rahim yang sihat.

  • Kolagen - dengan keadaan usia yang semakin meningkat,kolagen yang dihasilkan oleh badan akan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan kulit kepada risiko berkedut dan kendur juga kurang lagi anjal. 
  • Fungsi kolagen adalah dengan mengekalkan keanjalan kulit dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur. 
Bestt kann 😍

Bulan nih jika anda berminat nak cuba set The Radiant 4 jangan lupa anda boleh tebus baucer RM60 dengan syarat anda perlu daftar keahlian dengan pembelian satu set ini.

Aik? Baucer RM60 hanya untuk ahli sahaja. Jadi sebenarnya jangan risau sebab anda dah dapat keahlian percuma dengan pembelian set The Radiant 4 nih.

Keistimewaan lain, anda juga akan dapat rebet tunai dan belian dengan harga ahli untuk pembelian seterusnya.


Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.

Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)
Follow FB : haulia.razali
CLICK SINI : +60129054745   

2 comments:

  1. Bestnye grab set radiant nih dapat evoucher banyak jugak tue 😄

    ReplyDelete
  2. kannye..jimattt banyak tuu hehe

    ReplyDelete