Powered by Blogger.

Peluang Jadi Ahli Shaklee Percuma Oktober


Bila dah war2 kan PROMOSI ESP BELI 4 less 5% ramai betul yang tanya macam mana nak beli. Yang bekerja mula la kumpul kawan2 boleh share beli sama kan. Siapa la yang tak nak harga rendah sangat dah daripada biasa kan. Lagi2 buat yang memang penggemar tegar ESP.

ESP Shaklee Apa tu ?


ESP - Energising Soy Protein adalah protein soya yang berkualiti tinggi dalam bentuk serbuk dan ianya non-GMO

Kebaikan ESP untuk tubuh kita antaranya ialah:
  • Sangat bagus diambil jika anda sedang dalam proses pemulihan selepas pembedahan kerana ianya dapat membantu pembentukan sel-sel baru.
  • Membantu menaik taraf kesihatan secara am dan bagus untuk kecantikan kulit dan rambut.
  • Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.


Jika ANDA berminat untuk REBUT PELUANG BELI 4 DAPAT LESS 5% Jom Click ESELL untuk pembelian terus ke HQ Shaklee 



Kejap ! Ada pilihan lebih baik lagi jika anda BELI 4 CANISTER ESP bulan ni saya akan tunjukkan cara nak JADI AHLI PERCUMA ! NAK?

atau hubungi /whatsapp saya di sini +60129054745


Kelebihan Menjadi Sebahagian Keluarga Shaklee :
  • Peluang hadiri ceramah2 kesihatan bersama pakar. 
  • Anda boleh dapatkan informasi yang lebih lanjut di bengkel dan latihan yang dianjurkan, semestinya eksklusif untuk Pengedar Shaklee.

Produk Shaklee disokong oleh 100 pembentangan dan terbitan kertas saintifik yang menunjukkan bahawa ia membawa  perubahan kepada kesihatan anda

............................................................................

Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)
Follow FB : haulia.razali

CLICK SINI : +60129054745   

No comments