Powered by Blogger.

Produk Organik Shaklee Baby Selamat Untuk Bayi


Berita baik untuk ibubapa yang tengah cari produk penjagan bayi dari sumber semulajadi dan organik. Lagi2 untuk bayi yang ada masalah kulit sensitif, ekzema dan juga alah pada sabun mandian dan losyen.

Set Shaklee Baby dirumus khas untuk semua jenis kulit bayi terutamanya yang ada kulit sensitif. 

Jadi, untuk kali ni produk Shaklee Baby akan dibawa masuk dan dipasarkan ke Malaysia dalam bulan November nanti dalam 3 jenis iaitu ;


1) Shakleebaby Gentle Wash

  • Dibuat daripada hampir 99% semulajadi
  • 76% bahan organik
  • Tidak mnyebabkan ketidakselesaan, dengan formula "No-Tears".
  • Mengandungi bahan-bahan asas organik seperti Chamomile, Lavender, dan Aloe
  • pH yang seimbang sesuai untuk bayi.
  • Formulanya yang menenangkan dan melegakan manakala buih ringan bertindak lembut pada kulit bayi.


2) Soothing Lotion


  • 99% Asli 
  • 87% Bahan organik 
  • Dirumuskan dengan biji bunga matahari dan minyak biji jojoba, ditambah dengan shea Butter, Lavender, Chamomile, Rosemary, dan juga minyak vanila untuk kesan menenangkan pada bayi anda.

3) Baby Massage Oil



  • 99% semulajadi
  • 73% Bahan organik
  • Diformulakan dengan minyak bunga matahari, lavender dan chamomile.
  • Minyak urut bayi ini dibuat dengan minyak bunga matahari, lavender, dan chamomile untuk melembapkan dan memberikan ketenangan pada bayi anda.

Bukan sahaja baik untuk kulit bayi, tapi juga untuk kanak-kanak dan orang dewasa yang ada masalah kulit yang sensitif pada bahan kimia yang terdapat dalam produk2 penjagaan kulit. Jadi, sebenarnya satu famili boleh guna kan. Jimat kan? 

Ada dah yang sedang intai2 boleh contact saya untuk info lanjut

-----------------------------------------------------------------------------

Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)
Follow FB : haulia.razali

CLICK SINI : +60129054745   

Disclaimer : *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

3 comments:

  1. Tak sabar nak beli Shaklee Baby hari Isnin nie. Weehoooo... :P

    ReplyDelete
  2. Bestnye produk shaklee baby nih nak keluar tak lama lagi. Berita baik untuk ibu ayah yang ada anak mereka ada masalah kulit sensitif atau eczema kan.

    ReplyDelete
  3. betul2, dah try masa MR ritu kat Paragon, mmg rasa calm sesuai utk baby & kanak2.

    ReplyDelete