Powered by Blogger.

Bisnes Online Motivation Rally Shaklee JB


Hari ni bersiaran dari Grand Paragon Hotel , Johor Bahru sempena Shakleee Motivation Rally yang diadakan untuk meraikan kenaikan pangkat pengedar2 Shaklee yang achieved sales tertinggi dalam rank masing2.

Alhamdulillah, hari ni saya pun dapat rasa peluang nak naik pentas hari ni sebagai Supervisor. 



Rasa macam dah lama tak naik pentas. Hahaa..last naik masa di UTM Convocation Ceremony masa ambil Master Degree. Alhamdulillah..alhamdulillah ! 

Pada saya naik pentas hari ni sebagai satu penghargaan how i actually achieved so far dan satu batu loncatan. Tapi apapun, apa yang saya terima bukan la milik saya sendiri. 

It belongs to all person i love, families, dedicated friends...dan paling penting yang selalu bagi semangat iaitu group Shaklee saya, KDS Empire, #Veminent ,team saya Team The Fabulous dan Master Yati Napi.

So, keep going and reach for the stars !

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.- Jim Rohn 

No comments