Powered by Blogger.

COD Shaklee Vivix Johor Bahru, Kulai dan Skudai


Bulan November nih bulan terakhir untuk jangka persekolahan anak2 pada tahun 2017. Masa sekarang selalunya mak2 yang ada anak nak masuk darjah satu sepatutnya dah mula menyimpan dan berkira-kos perbelanjaan anak sesi 2018. 

Saya juga, kos berkaitan buku sekolah , baju yang perlu ditambah/ditempah, kasut yang dah mula sempit. Bulan ni orang kata bulan berjaga-jaga. Jangan terover spend melebihi keperluan. 

Apapun, Shaklee pun banyak keluarkan promosi bulan nih..Ada untuk set famili dan juga kanak-kanak. Namun, sangat beruntung untuk yang pertama kali nak cuba ambil suplemen juga boleh la try macam-macam vitamins dari Shaklee.


Dan yang paling best, VIVIX ! 


Setakat ni Vivix adalah produk paling powerful dan exclusive hanya di Shaklee. Pertama kali saya cuba Shaklee Vivix ketika husband kena serangan slip disc seketika dulu. Tengok dia tahan sakit jalan pun terbongkok gitu memang meruntun hati. 

Ikhtiar warded dan fisio. Ketika itu, doktor sarankan dia patut mula ambil supplements atau makanan tambahan macam kalsium, minyak ikan tanpa specific brand. Dan akhirnya alhamdulillah berjaya kurangkan kesan sakit tersebut selepas berikhtiar dengan ubat, fisio juga Vivix.

Selepas saya mula kongsikan kebaikan Vivix alhamdulillah dah mula ramai yang ingin cuba dan memberikan feedback yang positif. 

COD Shaklee di Bandar Putra Kulai, Skudai dan Mutiara Rini

Sejak dah full time biz sebagai pengedar Shaklee antara tempat yang biasa saya jalan2 untuk Cash-on-Delivery (COD) termasuklah sekitar Bandar Putra, Senai Airport, Skudai di UTM, Taman Universiti dan juga Johor Bahru termasuk la Masai dan Plentong.


Buat Parttime atau Fulltime Biz dari Rumah

Saya suka jumpa customer saya secara berdepan supaya kelebihan produk Shaklee dapat saya salurkan dengan betul dan berbincang masalah kesihatan yang dialami oleh customer saya.

Customer /pengguna Shaklee adalah nadi bisnes sebagai seorang pengedar Shaklee. Bukan setakat itu, kami berkerja secara berkumpulan. Oleh itu biz ini saya boleh sifatkan sebagai biz yang dijalankan secara berjemaah.

Dalam kumpulan kami sentiasa berbincang, bersoal jawab dan juga latihan secara online juga disediakan oleh mentor2 kami yang tak jemu-jemu memberi tunjuk ajar.




Ingin sertai kumpulan bisnes kami ?



Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)
Follow FB : haulia.razali

CLICK SINI : +60129054745   

Disclaimer : *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

2 comments:

  1. Vivix ni dah semakin mendapat tempat di hati pengguna di Malaysia, even harga ramai yang mempertikaikannya lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah betul, sebah bahan2 botani dalam vivix susah untuk ditemui dan mahal. Tapi kesannya setimpal harga :)

      Delete