Powered by Blogger.

Promosi Shaklee November 2017


Promosi datang lagi untuk VIVIX khas untuk anda yang belum daftar sebagai AHLI.

TWIN PACK VIVIX DISKAUN 5% HANYA UNTUK NEW MEMBER



Bulan ni bila beli je 2 botol Vivix AUTOMATIK anda akan dapat : 

● Dapat diskaun 5%
● Dapat jadi ahli PERCUMA (Jimat bayaran keahlian RM68.90)
● Dapat pos PERCUMA (Postage biasa RM10)
● Dapat cash rebate bulan Dec (RM36.10)

Antara Kelebihan Vivix Shaklee 


Tapi dengan syarat : 

  • Pembelian twin pack 5% ni valid untuk SATU KALI beli sahaja. 

Buat anda yang dah lama pasang niat nak cuba Vivix untuk membantu menaiktaraf kesihatan ke arah yang lebih baik, ini lah masa yang sangat sesuai untuk beli dan cuba.

 Lagi-lagi dapat keahlian PERCUMA dengan dua botol Vivix nih. 

Berbaloi sangat sebabnya, selain dari dapat join sebagai AHLI, anda dah dapat keistimewaan seperti :

  • Peluang beli lain2 produk Shaklee dengan harga ahli.
  • Peluang mulakan perniagaan Shaklee dengan cara kongsikan kebaikan produk Shaklee secara online ataupun offline jika berminat.
  • Peluang masuk group coaching biz kami yang owesome jika anda ingin mulakan perniagaan sebagai pengedar produk Shaklee.

Best kan ? Ramai yang tunggu promosi Vivix nih lagi2 dapat CASH BACK atau bonus RM36.10 tu, dan jimat lagi sebab dah DAPAT 5% . Sangat2 JIMAT !


------------------------
Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)
Follow FB : haulia.razali

CLICK SINI : +60129054745  

2 comments:

  1. bulan ini dan bulan depan adalah bulan berbelanja untuk anak-anak..

    biasalah acara rutin setiap tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2, macam nak beli lagi2 untuk anak sekolah. :)

      Delete