Powered by Blogger.

Pengalaman COD Shaklee Ke Kulai , Taman Gemilang

Entri kali nak cerita tentang pengalaman hantar produk Shaklee ke Taman Kota dan Taman Gemilang di Kulai. Sebenarnya pun memang saya selalu hantar COD Shaklee ke kawasan-kawasan sekitar Bandar Putra dan Senai.

Alhamdulillah kali nih diberi peluang COD ke Taman Kota pula, seronok juga sebenarnya hantar direct macam ni sebab ada peluang untuk face to face dengan prospek atau customer. Jadi senang kita nak terangkan macam mana cara ambil , atau dengar apa sebenarnya masalah mereka.

Di sini hantar vitamin C

Minggu nih kebanyakan yang call, atau whatsapp untuk beli Shaklee rata-rata sebab nak cuba tingkatkan taraf kesihatan yang lebih baik. Bukan la semua yang sakit tu baru nak ambil atau cuba berikhtiar dengan suplemen, tapi biasa yang ambil alhamdulillah masih dalam keadaan yang sihat. 

Kebaikan Sustained Release Vitamin C ShakleeBerbalik cerita tadi, customer ambil Vitamin C untuk bantu kekalkan kesihatan secara keseluruhannya secara am. Vitamin C bagus untuk tingkatkan imun tubuh kita dan bantu menghalang jangkitan penyakit. 


SR Vitamin C

Vitamin C juga merupakan agen anti-radang dan anti histamina. Jadi, ianya sangat berguna untuk melawan alahan dan gangguan radang kronik atau biasa nya orang sebut resdung merujuk kepada keadaan gatal-gatal, hidung berair, mata merah dan gatal.


Kebaikan SR Vitamin C Shaklee


Tahukah Anda?

Tubuh anda tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen.


Jadi jika anda berminat untuk nak cuba Vitamin C SR nih boleh ;

Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)

Follow FB : haulia.razali

KLIK SINI : +60129054745   

Disclaimer : *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

No comments