Powered by Blogger.

Kenapa Saya Masih Setia Dengan Shaklee sejak 2013

Mula2 dulu Kak Olie tengok kawan2 ofis amalkan lepas tu try dan terus jadi ahli sebab dapat FREE membership camtu.

Produk awal2 dulu masa tu Joint Health untuk mak punya sakit lutut, banyak belikan untuk mak. Sendiri, ambil Vitalea memang rasa best je badan lebih bertenaga.


Yang syoknya Shaklee nih kalau makan sendiri pun contoh beli cukup kouta dapat bonus tau. Dapat harga ahli lagi.

Lagi satu kebanyakan produk claim organik, tapi Shaklee Beyond Organic , Sistem bisnes yang mesra surirumah macam Kak Olie nih.

Modal permulaan rendah dan tak perlu laa nak simpan stok banyak2 buat pekasam kat umah.

Kalau Kak Olie berjaya dalam Shaklee, impian paling besar nak pergi Umrah & Haji dan nak setel kan hutang2 semua.

Lagi satu nak tolong orang lain sama2 berjaya dalam biz.

Kak Olie mohon kawan2 semua yang baca doakan ye impian nih moga2 dimakbulkan-Nya inshaAllah amin.

Hubungi saya Haulia Pengedar Shaklee Malaysia

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)

Follow FB : haulia.razali

KLIK SINI : +60129054745   

Disclaimer : *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, 
menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

No comments