Powered by Blogger.

Krim serbaguna untuk kurangkan gatal ekzema dan parut chicken pox

Memang berhantu betul Herbal Blend nih, dah la tanpa paraben, organik & pelbagai kegunaan lagi untuk bayi sampai ke dewasa.



Masuk order lagi hari ini dari ibu yang nak kurangkan masalah ruam panas bayi beliau. Tapi stok abis pulak,

Laju2 ke branch sambil tuh Kak Olie stock up lebih sikit herbal blend ni memandangkan ramai yang cari.

Alhamdulillah new membership juga utk pengguna yg dah jatuh cinta dengan #YouthSkinCare,

Alang2 baik join ahli kan untuk penjimatan berganda2.

Jomm dah makan shaklee tapi belum ahli, rugii korang tak take part as member dapat macam2 benefits.

Untung2 dapat bonus skali kan mana tauu.

http://HauliaRazali.wasap.my

No comments