Powered by Blogger.

Promosi Harga Vivix Murah Ogos 2018 - Kebaikan Vivix Shaklee

Bila boleh beli Vivix Shaklee murah ?


Ini antara soalan2 yang biasa saya terima bila ada yang amalkan Vivix dan dapat kesan yang positif terhadap kesihatan.

Alhamdulillah , lama dah tunggu Promosi Beli 6 Percuma 1 lagi botol Vivix diadakan. Bukan selalu pihak Shaklee nak buat Promosi besar-besaran begini. 

Jadi bulan ni anda boleh dapatkan Vivix dengan harga yang lebih berbaloi lagi2 jika anda beli 2 Botol dan keatas, kenapa?




Bulan ni bila beli je 2 botol Vivix AUTOMATIK anda akan dapat : 

Dapat diskaun 5%
Dapat daftar Ahli PERCUMA (Jimat bayaran keahlian RM65)
Dapat Pos PERCUMA (Postage biasa RM10) 
Dapat bonus bulan september (RM36)

Dan jika anda beli 6 Botol Vivix anda akan dapat FREE lagi 1 botol serta lebih banyak penjimatan dan bonus yang akan anda terima selain dari keistimewaan diatas. 

Kebaikan Vivix Shaklee 

Antara kebaikan Vivix ialah ianya merupakan suatu minuman botani dan antioksidan yang sangat bagus untuk menyokong penuaan sihat badan manusia. 

Selain itu ianya juga bagus untuk : 
  • Membantu penuaan sihat.
  • Membantu golongan yang sibuk berapa pada tahap kesihatan optimum.
  • Mengurangkan keradangan pada salur darah.
  • Membantu tahap tekanan darah yang sihat.
  • Mengandungi Polifenol yang akan bertindak sebagai antioksidan yang sangat bagus untuk bantu fungsi jantung sihat.

Dan banyak lagi kebaikan Vivix untuk kita semua.

Vivix bantu kurangkan masalah vertigo

Jika anda sedang mencari suatu produk yang boleh membantu tahap kesihatan anda jadi lebih baik ,

 Hubungi saya Haulia Razali

Pengedar Shaklee Malaysia ID 890792

Anda boleh order disini dengan menggunakan kad debit/kredit

COD area Bandar Putra, Senai, UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak

(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)

Follow Facebook : haulia.razali

   Klik untuk Whatsapps : +60129054745   



Disclaimer : *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, 
menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


7 comments:

  1. wow..menarik la juga..

    kesihatan terlalu tinggi nilainya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul setuju jaga kesihatan dari sekarang

      Delete
    2. yalah kan...

      jika dah sakit baru nak jaga kesihatan sudah terlambat

      Delete
  2. Replies
    1. waoow2 haha, sama jugak masa harga runtuh kena grab

      Delete
  3. Vivix nie kalau bancuh dengan Performance Drink, sedap betul! Wajib ada stok di rumah terutama di musim demam sekarang nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak, dua-dua pun wajib ada kat rumah lagi2 masa harga promosi nih. hehe

      Delete